Tuesday, March 26, 2013

CAR INSURANCE DAS for three Jackson-proof ATE products launch

The underlying connection was closed: A connection that was expected to be kept alive was closed by the server.
Verzekeraar dringt erop aan April's hervormingen zijn niet de dood-doodsklok voor ATE verzekering
Rechtsbijstandverzekeraar DAS start drie nieuwe nadat de gebeurtenis (ATE) verzekeringsproducten op 1 April ontworpen om te gaan met de juridische hervormingen met ingang van die datum.
De producten zijn ontworpen specifiek naar aanleiding van de invoering van de rechtsbijstand, veroordeling en straf van daders (LASPO) Act en gekwalificeerde One-Way kosten verschuiving (QOCS).
De hervormingen, op basis van voorstellen van Lord Justice Jackson, zijn alom verwacht om te doden van de traditionele ATE verzekeringsmarkt.
De drie nieuwe beleid, DAS LawAssist, gebrandmerkt zal betrekking hebben op persoonlijk letsel, civiele geschillen en klinische nalatigheid. Ze zijn afhankelijk van een groter dan 51% kans op succes. Ze beschikken over overgedragen bevoegdheden in de meeste gevallen en vaste prijzen from 75 €.
DAS groep overnemen, ATE en bijzondere risico's manager Phil Bellamy zei: "na April, zal veel van de bestaande ATE producten op de markt niet langer geschikt zijn en advocaten zal moeten heroverwegen hun klanten beschermen en uitvoeren van hun bedrijf. CAR INSURANCE
"De perceptie dat de bijbehorende LASPO wijzigingen de noodzaak van ATE verzekering zal verlichten is helemaal verkeerd.  Niet iedereen neemt uit BTE [vóór de gebeurtenis] verzekering en de invoering van QOCS nog steeds betekent dat er aanzienlijke kosten posities voor eisers en met de juiste ATE verzekering net zo belangrijk als ooit worden zal." CAR INSURANCE
De DAS LawAssist persoonlijk letsel beleid is bedoeld voor motor- en niet-motor persoonlijk letsel met overgedragen autoriteit en eenvoudige administratie.
Commerciële en persoonlijke klanten beschermt het DAS LawAssist civiele geschillen product tegen de risico's en kosten van een rechtszaak van een volledige waaier van vorderingen.
Het beleid van de klinische nalatigheid DAS LawAssist is ontworpen voor gespecialiseerde bedrijven omgaan met klinische nalatigheid. Het beschikt over dekking van de kosten van start tot finish, onderzoek kosten en gedelegeerde autoriteit. CAR INSURANCE
Alle drie beleidsterreinen betalen advocaat de uitbetalingen en de advocaat vergoedingen (behalve als de advocaat zich onder een voorwaardelijke vergoeding overeenkomst); betalen van de tegenstander juridische kosten en betalingen; vrijwaren tegen aansprakelijkheid de verzekeringen premie te betalen voor het beleid; en dekking van de tegenstander juridische kosten en betalingen die voortvloeien uit ten opzichte van de polishouder in kort geding door het Hof na een pre-actie openbaarmaking of voorlopige toepassing.
11 Maart 2013
15 Januari 2013
19 December 2012 | Bijgewerkt: 19 December 2012 10:08 GMT
11 Oktober 2012
20 April 2012
7 Maart 2012
9 Februari 2012
19 Januari 2012
5 December 2011


Car Insurance


Car Insurance

Title Post: CAR INSURANCE DAS for three Jackson-proof ATE products launch
Rating: 100% based on 99998 ratings. 5 user reviews.
Author: Mohammad Zulfi Satriawan

Thank you for your coming

No comments:

Post a Comment

Google Sitemap Generator