Sunday, February 10, 2013

Lockton by James joins American reinsurer Allied World

The underlying connection was closed: A connection that was expected to be kept alive was closed by the server.
5 Februari 2013 |Door Newsdesk

Voormalig chief Lockton aan geallieerde wereld in maart te helpen uitbreiden van verzekeraar wereldwijde aanwezigheid

Voormalig Lockton chief executive Julian James is benoemd tot president van de VS herverzekeraar geallieerde wereld Europese arm als de Amerikaanse bedrijf kijkt naar zijn overzeese activiteiten uitbreiden.

James zal nemen over zijn nieuwe rol op 4 maart officieel hebben verlaten zijn rol met Lockton aan het einde van januari. Zijn vertrek uit Lockton werd aangekondigd in December.

Geallieerde wereld zei James verantwoordelijk zou zijn voor de strategische richting en prestaties van haar Europese activiteiten overnemen en zou nauw samenwerken met het uitvoerend management en van het bedrijf raden van bestuur voor het uitvoeren van de operationele plannen en initiatieven van het platform.

Hij heeft gewerkt voor 30 jaar in de verzekeringssector en diende als chief executive van Lockton International tussen April 2008 en januari van dit jaar en was voornamelijk verantwoordelijk voor het ontwikkelen van haar wereldwijde activiteiten.

James eerder een opeenvolging van managementfuncties bij Lloyd's wereldwijd sinds 1997 gehouden evenals voorgezeten en geserveerd op verschillende Lloyd boards.

Geallieerde wereld voorzitter van Bermuda en internationale verzekering Frank D'Orazio zei: "ons Europees platform blijft om te dienen als een belangrijke groeisector voor geallieerde wereld. De afgelopen jaren die we hebben gelanceerd diverse nieuwe producten en divisies evenals onze 2232 Syndicate, en we zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat Julian heeft zich aangesloten bij ons managementteam om deze inspanningen verder te verbeteren. Aanvulling zijn uitgebreide achtergrond in de bouw en het beheer van succesvolle internationale bedrijven sterk op onze huidige strategie om verder onze Europese activiteiten."

James zei: "Ik ben erg opgewonden om de kans om deel uit te maken van de geallieerde wereld voortzetting van mondiale expansie en om toe te treden dergelijke een sterk management en verzekeringstechnische team hebben. Europees platform geallieerde wereld wordt erkend als een leider in de overtollige markt, en ik kijk uit naar hen verder te diversifiëren en ontwikkelen van hun bedrijf te helpen."

5 Februari 2013

23 Januari 2013

11 December 2012

3 December 2012

28 November 2012

18 Oktober 2012

30 Augustus 2012

28 Augustus 2012

19 Juli 2012

20 Juni 2012

25 April 2012



Car Insurance



Car Insurance

Title Post: Lockton by James joins American reinsurer Allied World
Rating: 100% based on 99998 ratings. 5 user reviews.
Author: Unknown

Thank you for your coming

No comments:

Post a Comment

Google Sitemap Generator